Be My Followers

..

Sunday, December 19, 2010

Sayangi Lah Follower (Award Untuk Kamoo)

100 Follower

wah..heppy gila aku rasa buat entry kali nih..sapa sangka..aku pon leh cecah follower sampai 100..kadang2..dok baca2 blog orang..jeling2 la juga kat follower owner punya blog..wooww..ada yang nak dekat seribu pon ada..cecah seribu pon dah ada..dalam hati dok kata..dah berapa lama la dorang nih dok main blog nih..baru golongan muda macam aku nih..maksud aku..muda dengan blog..(mesti dah ada yang dok maki2 aku tu)..jangan2..nak jadi follower yang baik..tak boleh maki2..hak,hak..

btw..bagi aku..sapa la AKU TANPA FOLLOWER..kadang2..terasa juga dalam sanubari..dalam kotak hati nih..dalam kepala batu nih..apa yang aku tulis..ada k orang nak baca..k aku yang syok sendiri ja..hak,hak..kadang2..dalam mood nak sejukkan hati sendiri..selamber ja hati bermain perasaan.."aarrrggghhh..persetankan semua tuh..karang ja apa aku nak karang..blog aku..tak ada orang baca pon tak pa"..hak,hak..tapi..apa guna aku karang teruk2..kalau tak ada sapa pon nak baca kan??hmm..then..aku decide..nak bagi award untuk follower 100 aku..tapi..tak adil la kan..so..selepas berbincang dengan..mata..telinga..tangan..otak..hati..dan dengan segala yang ada..kami sebulat suara buat keputusan..nak bagi award nih pada semua yang jadi follower untuk blog aku..ALL ABOUT ME..

..AKU PERSEMBAHKAN..

Thank Everyone
aku lagi heppy kalau dapat tengok..
award aku menjadi salah satu daripada blog kamoo semua..
simpan2 la ok..buat kenangan anak cucu..
sekali lagi..

Thank B'cos Be
MY FOLLOWER

5 comments:

  1. congratz! :)

    tp bahagian komen ni lebih baik remove word varify tu. nnt ramai malas nk tinggal komen.

    teguran jujur, jgn marah :)

    ReplyDelete
  2. ooppsss....thank tegur...xprasan pon ada slama nih...

    ReplyDelete
  3. Thanz 4 da Award..
    Ucapan yg sgt dramatis..
    Kecik rasa cam nk nagis lak..
    Huhuhuu...

    ReplyDelete
  4. kecik:
    welcome2...amik ja..jngn nngs2..he,he..

    novelgurl:
    welcme2..sngt bermurah ati nih..amik2...

    ReplyDelete