Be My Followers

..

Thursday, June 14, 2012

Keracunan Avengers

ddduussshh..
bersusun racun aku kena..
sejak2 berkecimpung dengan giat..
dalam dunia..
~ toys collectors ~

dari dulu lagi..
memang aku taksub dengan super heroes nih..
spiderman, superman, batman, flashman,
ironman, hulk, xmen..
banyak lagi la..
semuanya aku layan..
tambah2 lagi kamen rider dengan power rangers..
tak complete dunia kanak2 kalau tak kenal cerita nih semua..
hahahahahahahahahahaha..

baru2 nih..
~ ( tak da la baru sangat ) ~
hangat cerita the avengers keluar kat wayang..
puas mencari time nak p tengok..
sampai sold out tiket..
minggu k 3 baru dapat layan..
bapak slow aku rasa..
damn!!

sebab dah tensen ngat rasa..
dah tekad dah nak p layan sorang2..
nasib ada gak org nak teman..
tak de la rasa forever alone..
hahahahahahahaha..

dunia collectors pon sama gak..
hangat berapi..panas membara..terbakar jiwa..
mcm2 line toys yg ada kat market..
semua jadi tumpuan..
marvels select, hasbro, marvels, revoltech, hot toys..
memang ngamuk set2 collectors nih..
termasuk la aku..
hahahahhahahahahahahaha..

nih dia..
racun pertama aku kena..
~ Hulk ~
( watak sampingan abaikan )
tak tau dari line mana..
tapi nih figure Hulk yg dah lama..
maybe dari tahun 2005/2006 camtu..
tahun figure Hulk nih release..
( dari seller tu kata la )



mana cukup just Hulk je kan??
second assemble..
~ "Iron Man mark 6" ~
..dari line revoltech..
agak mahal gak la Iron Man dari line nih..
tapi sebab ak beli dari collector lain..
bib ~ back in box..
harga agak reasonable gak la..
nice2 gak..
hehehehehehehehe..


~ third assemble ~
Captain Amerika dgn Nick Fury..
pecah pala aku mencari captain amerika nih..
merata tempat..merata group..merata "ceruk" aku cari..
memang susah nak cari..
kalau jumpa pon..
harga dah melambung tinggi..
nasib badan gak la..
jumpa bib..
still reasonable price lagi..
hehehehehehehe..


 ..akhirnya..
bersatu kita teguh..
bercerai??
menang lah si Loki..
hahahahahaha..

dari mula2 pegang Hulk lagi..
dah menanam impian..
nak complete kan set avengers nih..
~ Loki skip sebab aku xsuka watak jahat ~
nih la hasilnya..
 cost tak yah cakap la..
masa + duit = berbaloi..
hahahahahaha..


yg nih lak..
sebab dah terlebih telan racun avengers..
first time aku edit guna adobe photoshop..
tak expect tinggi pon dgn hasil dia..
dekat berapa jam gak buang masa dgn benda nih..
hahahahahahahahaha..


yup..
memang tak cukup assemble lagi..
~ Thor?? Hawkeye?? Black widow?? ~
aku dah melangkah kanan dah..
dah deposit dah duit kat kedai toys untuk Thor dgn Hawkeye..
shipping maybe dalam bulan depan baru sampai..
rasa barang dari luar lak..
baru style..
~ tak semua toys masuk market kita ~
hahahahahahahahaha..

tapi syg..
Black Widow tak de..
maybe next time..
hunting untuk awek avengers tu..
hehehehehehehehe..

18 comments:

  1. wow!! btambah lagi koleksi dia niee.. hebat laa! :)

    ReplyDelete
  2. hehe..tq2..pending lagi dua ketul..bulan depan dapat la...thor dgn hawkeye..hehehehe

    ReplyDelete
  3. thor?? wahhh,, sya x suka adik diaa...! haha

    ReplyDelete
  4. yup..xsuka gak..si loki jahat..skip2..hehehe

    ReplyDelete
  5. btul2!! sangat jahat.. nk tumbuk muka dia.. dush2!! ahahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaha..menganas betul skrg nih..semua kamoo nak tumbuk...hahahahaha

    ReplyDelete
  7. hahahaha..sapa la yg ngajar dush2 tu..

    ReplyDelete
  8. yela.. sapa laaa yang ajar.. ish2.. salah ilmu lak yg d turunkan... haha

    ReplyDelete
  9. hahahaha..terus tul..mesti superman tu yg ajar..ish2..nak kena nih..

    ReplyDelete
  10. hahaha.. superman plak.. kamoo la yg ajar!! haha salah ilmu kamoo bagii nieeee...

    ReplyDelete
  11. hahaha..ehhh..ada erk sy ajar??ala..xprasan lak..hahahaha..dush2..

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...maaf menyelit...sy nak tanya pasal renovate rumah tu...itu dari rumah setingkat naik dua tingkat ye?

    ReplyDelete
  13. Boleh tak whatsapp saya...nk minta advise 0122729412

    ReplyDelete
  14. Boleh tak whatsapp saya...nk minta advise 0122729412

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...maaf menyelit...sy nak tanya pasal renovate rumah tu...itu dari rumah setingkat naik dua tingkat ye?

    ReplyDelete