Be My Followers

..

Wednesday, February 9, 2011

Aku Sayang Dia


..AKU SAYANG DIA..

mood aku malam nih..
dia kata aku ngada..
tapi..
aku sendiri pon dah tak boleh nak describe..
betul k aku ngada??
yang aku tau..
mood aku memang dah lain..
terasa rindu sangat kat dia..
blog aku kan..
biar la aku nak luah apa aku rasa..
dalam hati ada taman??
sapa cakap??
dalam hati ada dia ja..
he,he..he,he..

ada juga yang kata..
susah bila dok jauh2 nih..
nak jumpa susah!!
nak keluar sama2 pon susah!!
nak makan sama2 pon susah!!
nak tengok wayang sama2 pon susah!!
nak p karo lagu sama2 pon susah!!
nak p sunway lagoon sama2 pon susah!!
nak p..nak p..nak p..nak p..
pon susah!!

tapi??
ada aku kisah??
bagi aku..
buka susah pon..
cuma tak dapat ja semua tu..
he,he..he,he..
sebab tu la malam nih aku jadi camni..
yang pasti..
cuma satu ja..
aku yakin bukan aku ja camni..
dia pon camtu gak..
kan??
baik ngaku!!
padam balik post ni kalau tak ngaku!!
hak,hak..hak,hak..

btw..
tadi tengah dok main fb..
dia tag satu video kat aku..
he,he..he,he..

lagu..
MELDA AHMAD ~ KIMIA
best lagu nih..
aku semangat cari lirik dia..

Aku mula jatuh hati kepadamu,
Setelah kau kata cinta padaku,
Masing-masing dulu punya pasangan,
Akhirnya kita bersama...

Pertama kali kita bersua bertentang mata,
Terasa ada kimia di antara kita,
Kau kucup pipiku,
Kau bisikkan cintamu,
Kau kata 'baby I love u'
Kau cairkan hatiku...

Bahagia...
Ku rasa,
Di saat kita berdua bersama,
Memandang bulan terang,
Menyaksi bintang-bintang,
Kau seru akulah pelangi cintamu...


aku suka lirik dia..

"masing-masing dulu punya pasangan..
akhirnya kita bersama.."

"kau seru aku lah pelangi cintamu.."

bagi aku..
terima apa yang dia bagi..
bagi apa yang dia bagi!!
terus aku cari satu lagu untuk dia..
aku pon tag juga kat fb..
he,he..he,he..

lagu
UNGU BAND ~ PERCAYA PADAKU
hope sangat..
dia faham & suka lagu nih..

Aku tak tahu apa yang kurasakan
Dalam hatiku saat pertama kali
Lihat dirimu melihatmu

Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
Detak jantungku berdetak tak menentu
Sepertinya aku tak ingin berlalu

Berikan cintamu juga sayangmu
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku

Ku berikan cintaku juga sayangku
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku

Saat ku tahu kau akan pergi jauh
Izinkan aku ‘tuk selalu menatimu
Untuk katakan ku ingin dirimu

Agar kau tahu betapa ku terlalu
Mencintaimu aku akan menunggu
Hingga dirimu kembali untukku

Tolonglah aku bagaimana diriku
Ungkapkan itu rasa yang membelenggu
Dalam hatiku ku cinta padamu

aku pilih lagu nih..
sebab..

"ku berikan cintaku juga sayangku..
percaya padaku ku kan menjaga mu..
hingga akhir waktu menjemputku.."

"agar kau tahu bertapa ku mencintaimu..
aku kan menunggu..
hingga dirimu kembali untukku.."

hope sangat..
hubungan kami berkekalan..
aku sayang kamoo..



5 comments:

  1. wah...bestnya cita nie..hehe..ngaku jugak!!!so x leh delete post nie..=)tq sayang..=)

    ReplyDelete
  2. suhada:
    mesti la best..untuk cyg kan??ngaku apa ni??xfaham..he,he..

    ReplyDelete