Be My Followers

..

Saturday, December 25, 2010

Ke Heppyian Melonjak-lonjak

style tak title baru aku??hak,hak..setelah berlaku nya sedikit gabungan antara omputih dengan melayu..terhasil lah istilah baru dari aku..Heppyian..maksud dia simple ja..puas aku cari dalam kamus dewan bahasa tadi..konfem..aku sorang ja jumpa..yang lain..bertuah sangat la nak jumpa..he,he..maksud dia..heppy tahap dewa..tak pon..boleh gak jadi..heppy tahap melampau..cari ja kat google..kalau jumpa..miscall aku ok..sebab aku try cari..tak jumpa pon..hampeh betul..btw..bila hati dah heppy..baru la boleh berstory-mory sesuka hati..la,la..la,la..sambil nyanyi lagu.."yang penting kita heppy"..hak,hak..ok..stop bahagian mukadimah!!hak,hak..

bila dah heppy..mesti kena ada punca kenapa aku heppy kan??sebab bagi aku..dalam dunia nih..2 orang ja yang heppy tak da punca!!1. orang gila..2. kawan kepada orang gila..so..aku tak tergolong dalam kumpulan tu..aku tak da kawan yang gila..perangai gila2 tuh ada r..aku sendiri pon aku ngaku aku nih berperangai gila2 sikit..tapi..AKU TAK GILA!!!!hak,hak..apa yang buat aku heppy tahap dewa sangat hari nih..nak sangat kongsi dengan dunia blog nih..ialah..ialah..ialah..

Jeng..Jeng..Jeng..
Aku Dapat Jumpa Bini Aku..

hak,hak..hak,hak..

eh..sapa lak bini aku??
tak tau??
dah 3 bini dah kot..
jenguk2 la ok..
1.
2.
3.

tapi sayang..tak boleh nak kongsi pic dengan semua..terlupa lak nak capai kamera sebelum p tengok bini aku nih..tapi..dari awal aku tengok dia..aku dah..terpahat..terpaku..terpana..dengan panorama pandangan pertama..waaaahhhh..aku jatuh cinta lagi..hak,hak..nanti la..aku kongsi imej baru bini aku ok..walaupon..memang banyak lagi yang kena buat untuk bini aku tuh..sabar2..(aku sendiri pon dah tak sabar)..sambil mimik muka yang masih tersenyum..he,he..

tak cukup heppy lagi??boleh2..aku tambah lagi satu..bukan aku ja heppy hari nih.."dia" pon heppy juga..hak,hak..macam dah berjanji lak bini aku dengan "dia" nih..dah lama menunggu..hari nih..dapat call..kata lappy dia dah siap..(lappy = sejenis binatang yang di panggil laptop oleh penduduk setempat)..melonjak kegembiraan la tuh..ish2..harap2..dah dapat lappy tuh..jangan sampai tak terlayan aku dah r..mentang2 lappy tuh dapat skrin baru..berkilat ja nampak sebab hampir 24 jam dok lap.."dia" tengah tido lagi..boleh tumbuh tanduk lagi aku mlam nih..he,he..

harap2..
member2 blogger yang lain pon..
Ke Heppyian Melonjak-lonjak..
macam aku & dia..



2 comments:

  1. keheppyian btol entry nih
    der, ensem giler bini's..
    kehkehkeh ;))

    ReplyDelete
  2. hak,hak....
    heppy melampau dah nih....
    bukan hensem....
    comel la bini tu....=)

    ReplyDelete