Be My Followers

..

Saturday, November 27, 2010

Aktiviti Sukan Ku Terganggu

dah lama aku bercuti..baru petang tadi aku dapat main futsal dengan budak2 aku..semangat aku bawa balik kasut futsal aku dari shah alam..dok ingat nak main futsal dengan budak2 nih..hak,hak..puas gak r petang tadi..tak pernah lagi dok main futsal time petang..alih2..member2 ajak turun main petang tadi..plan nak main 1 jam ja..last2..dok best main..tak perasan sampai 2 jam dah main..pelik gak..owner futsal pon tak kata pa..time nak bayar..baru tau team yang aku lawan tu kenal owner futsal tu..so..jimat r main kali nih..main 2 jam..bayar 1 jam ja..dah la murah main time petang..50 ringgit ja 1 jam..berbaloi2..hak,hak..

bagi mana2 budak sungai petani..kalau ada yang dok baca blog aku r..aku nak promote main futsal kat Taman Ria Jaya..court futsal nih baru buat ja..seyes best..court dia tak licin..lari pon memang best r..kalau tak silap aku r..dia guna court yang jenis getah tu..so..bola tak da r melantun sangat..passing2 bola pon senang..memang jadi port baik r nak main futsal..kalau ada team nak main..setting ja dengan aku nah..boleh team aku join sekali..hak,hak..


lebih kurang camni la court dia..
tapi..yang aku main..court dia kaler biru..
aku main sentap dalam google ja pic nih..hak,hak..

tapi..dalam dok seronok main tadi..dalam dah dok penat2 tu..terus terpaksa berhenti main..kaki aku dah injured lagi..terus stop game tadi..memang punca r aku nih..tengah dok seronok2 main..kena stop main lak..tapi..budak2 nih..konfem happy ja..dapat tendang2 kaki aku..aku pon..redha ja kena tendang..kalau tak..memang dok tahan sakit r..kaki aku jadi kejang otot..tak pon orang panggil krem @ crem @ crame..(aku tak reti nak eja)..hak,hak..siapa yang dah pernah rasa..memang tau la camna azab dia kaki dok krem camni..sakit gila rasa..keras terus kaki..macam nak jerit tengah2 padang tu..(memang dah jerit pon)..hak,hak..tapi yang best nya..dapat manja2 dengan mak aku..mak aku urut kaki aku malam nih..thanks mom..he,he..

aku dah naik risau dah sebenarnya..dah 3 kali dah kaki aku camni..dia pon dah risau..sorry la..mengganggu fokus dok study..tak minta pon jadi camni..huk,huk..dulu..first jadi main futsal gak...tapi tak jadi masa dok main..esok pagi baru rasa..memang teruk r time tu..terpaksa berurut terus kaki time tu..nak berjalan pon sakit..berdiri lama pon sakit..duduk pon sakit..guna ja kaki..sakit..berair mata aku time tu..hak,hak..kali ke 2 lak..time tengah dok nak main badminton..baru ja wat jumping smash..elok2 ja landing..terus kaki aku kejang lagi..time nih..member2 pon dok menyepak gak kaki..tapi sopan2 gak r..elok aku kejang ja..terus stop main..rasa bersalah gak kat member2 aku..tapi tak minta maaf pon..cuma aku sendiri dok melawak..aku la punca tak dapat main..hak,hak..baru ingat nak enjoy2 lepas habis exam..tapi..sakit gak yang dapat..

aku tak tau apa aku nak wat dengan kaki aku nih..pak aku cakap aku kurang garam..dah 2..tak kan aku nak telan garam sebalang kan??betul tak??hak,hak..tapi tu apa yang pak aku cakap..aku dok pikir gak..tak kan aku nak stop main terus..makin tak "sihat" r badan aku kalau tak bersukan langsung..hm..tak kan aku nak guna tangan ja main game PES kat rumah..dah la orang dok main PES 2011 dah..aku still dengan PES 2009..hak,hak..aku pon dok pikir gak..tak kan aku nak ngadap depan tv ja..tengok game badminton open macam sukan asia hari tu..dah la tak dapat emas pon..aku sampai sakit tekak dok menjerit depan tv..agak tak puas hati gak r..kalau dok tengok orang ja main..beli raket mahal2..last2..simpan dalam stor ja..tak guna camtu..

aku dah keliru dah nih..
aku dah celaru dah nih..
hm....hmm....hmmm....hmmmm

5 comments:

  1. hahaha...nak suh aku simpati ke kesian ne??

    ReplyDelete
  2. ahaha...alah...skali skala muncul!!!

    ReplyDelete
  3. su:oppsss...nk juga nih...he,he...
    haziq:boleh2...kerap2 pon xpa...

    ReplyDelete