Be My Followers

..

Tuesday, January 25, 2011

Hoyeh..Hoyeh..Dah Masuk

aku lambat..aku lambat..
niat di hati..
nak buat story semalam lagi..
tapi..
selepas keletihan bermain futsal..
terus melentokkan diri bertemankan tilam dan bantal..
hilaian nyamuk menjadi irama..
keletihan menjadi punca..
mata menjadi layu..
hik,hik..hik,hik..

selepas..
puas berhempas pulas..
akhirnya..
penantian menjadi kenyataan..
orang kata..
sabar subuh..
tak sabar masuk kubur..
hak,hak..hak,hak..

terima kasih..
sayang..
ku ucap pada mu..
kerana dirimu...
oooopppsss..
lupa lak lirik lagu ni..
hak,hak..hak,hak..hak,hak..

apa2 pon..
terima kasih JPA..
walaupon lambat masuk..
tapi..
jasa mu tetap ku kenang..
nama mu tetap menjadi pujaan hati ku..
cut!!
la,la..la,la..la,la..

alhamdulillah..
pak cik dah kaya..
hoyeh..hoyeh..
DUIT dah masuk..
mulakan aktiviti penjimatan..
ikut perasaan..
boleh mati..
kira nak beli dan blah ja..
tak boleh2..
control emosi..
control nafsu..
hak,hak..hak,hak..hak,hak..

oit2..
duit sapa nih!!
bersepah lak kat sini..
hak,hak..hak,hak..
(marah cik google)

RM160 pertama aku..
menghabiskan duit kat bini aku nih..
tayar baru depan belakang..
servis minyak hitam..
filter..
cukup RM160!!
dah habis kurang dah tu boleh bagi!!
berat ja nak bayar..
huk,huk..huk,huk..huk,huk..

RM50
dah lama aku cari benda alah nih..
nak tampal kat mini aku..
tak tau apa benda nih??
ikut history..
benda ni orang panggil emblem..
discuss punya discuss..
dapat la juga kurang harga RM10..
hik,hik..hik,hik..
kalau teringin nak beli..
contact ja dia ni ok!!
putracarz

dompet pon dah nak kena beli baru..
yang dok ada buat masalah lak..
dah tak leh nak kepit duit..
jom2..
kita jalan2 uptown..
cari dompet Paul Smith..

kasut yang dah lama berjasa..
pon kena simpan dalam tong dah..
tapak tunggu masa nak tercabut ja..
letak gam dunlop ja pon..
boleh la tahan seminggu dua lagi..
thank kasut..
hik,hik..hik,hik..

sem ni pon..
aku ingat nak p update system psp aku..
dok guna system lama ja..
banyak game2 baru require system yang updated..
tak lama lagi..
sampai la kat kedai game aku nih..
he,he..he,he..


nak upgrading motor aku sampai jadi camni..
boleh tak??
hak,hak..hak,hak..hak,hak..

beli kereta baru sebiji..
hak,hak..hak,hak..

hanset pon nak baru gak la..
dua biji phone aku..
dah tercabut habis dah keypad..
kerja dok menekan sangat..
tercabut habis keypad!!
hak,hak..hak,hak..

lappy??
hmm..hmmm..hmmm..
nak beli baru k tak..
nak beli k tak..
hmm..hmmm..hmmmm..
nanti2 la pikir lain..
he,he..he,he..

apa2 pon..
buku dah setel beli..
tinggal buku yang kehabisan stok ja tak tau nak cari kat mana!!
bil2 yang tertunggak..
pon dah setel bayar semalam..
duit dapur..
pon dah setel bayar..
hik,hik..hik,hik..

jom kita
..enjoy..

btw..
gambar hanya sekadar hiasan..
hak,hak..hak,hak..


10 comments:

  1. pewitt..yello2..hahak..semunya yellow..=P
    kamoo kaya kamoo kaya..hahak..blnja ais krim leh x?=P

    ReplyDelete
  2. bulan:sekuning bulan tak??hik,hik..

    ReplyDelete
  3. su:hak,hak..tunggu mini lak kaler kuning nah..hik,hik..mkn sampai puas ais krim nanti tau..

    ReplyDelete
  4. modo-modo:xyah ngada..dapat juga kan??

    ReplyDelete
  5. perh!!semua kaler kuning..mmg minat kuning ni!!
    folo :)

    ReplyDelete
  6. hak,hak..agak r..semua nak kuning!!

    ReplyDelete