Be My Followers

..

Saturday, January 1, 2011

Bila Cuti Dah Habis

eeehhhh..baru ja kehabisan cuti..dah lama lak aku rasa tak buka blog aku nih..nak ambil mood siap2 kot..lepas nih..nak kena paksa diri study lak..study k??itu yang kita tak tau..hak,hak..apa2 pon..aku dah selamat menjejakkan kaki kat Shah Alam nih..banyak pula la aku kena pikir..bukan sal study ja..pasal kewangan pon kena jaga betul2 gak..karang tak terurus..boleh mati kekeringan duit aku kat sini..hak,hak..

dengan tahun baru..dengan sem baru..hope kali nih..study tak da dah nak main2 sangat..(mood dok pikir azam baru tahun nih)..hak,hak..jangan tinggal harapan dah r..dok harap ja lebih..kalau tak buat..tak jadi juga..he,he..btw..senang juga hidup aku..credit untuk family aku..sebab hantar aku balik sini..lagi berat aku rasa nak tinggal dorang semua..huk,huk..nasib la cuti tahunan mak pak aku banyak lagi..boleh la hantar aku datang sini..he,he..hepy2..balik di ambil..pergi di hantar..dah mati ayat dah nih..tak da idea lak petang2 nih..la,la..la,la..la,la..

..Sayonara..
..Lurve Everything We Have..

sumpah..
aku tak tido!!

peace....
tabiat adik aku yang tak boleh nak buang..

lepak makan kat..
Ani Sup Utara
(sedap weh)

ngadu nasib kat ibu..
manja tak??
hak,hak..hak,hak..


4 comments:

  1. gd luck di sana nnti..hehe..
    cuti saya pun dah habis...tp balik sendiri ja..hakhak...jelesnya dgn kamoo...=(

    ReplyDelete
  2. ha,ha...ada org jelez...
    xpa...nnti cuti...mnta la org hntr..=)

    ReplyDelete